Jogi nyilatkozat - Macsoi

Tartalomhoz ugrás

Jogi nyilatkozat

Azzal, hogy belép a Magyarországi Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók  Országos Ipartestületének www.macsoi.hu  weboldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is,  ha nem  regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

A Magyarországi Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók  Országos  Ipartestületének honlapján megjelenített információkat,  dokumentumokat, és más  írott anyagokat a kizárólag tájékoztatás  céljából teszi közzé, ezek  felhasználása a felhasználó saját  felelősségére történik.

A Magyarországi Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók  Országos  Ipartestületének weboldalán közzétett információk szerzői   jogi védelem alatt állnak, az azokkal kapcsolatos vagyoni jogok  gyakorlására  kizárólagosan a Magyarországi Cserépkályhások,  Kandallóépítők és Gyártók  Országos Ipartestülete jogosult. A honlap  információi a Magyarországi  Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók  Országos Ipartestülete előzetes írásbeli  engedélye nélkül kizárólag  forrás megjelölésével használhatók fel. A társaság  előzetes engedélye  nélkül az oldalak, illetve azok alkotóelemének nyilvános  közzététele  tilos.

A Magyarországi Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók  Országos Ipartestületének  honlapjának tartalma az eredetileg  megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül  értendő. Előfordulhat  azonban, hogy a weboldalakon a Magyarországi  Cserépkályhások,  Kandallóépítők és Gyártók Országos Ipartestületének akaratától  és  ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály  másként  nem rendelkezik – a Magyarországi Cserépkályhások,  Kandallóépítők és Gyártók  Országos Ipartestülete semmilyen természetű  felelősséget nem vállal a  weboldalának pontosságára, megbízhatóságára,  aktualitására vagy tartalmára  vonatkozóan, a weboldalon elérhető  információk, dokumentációk, vagy más írott  anyagok tekintetében.

A Magyarországi Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók  Országos  Ipartestülete nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél  által létrehozott  vagy közzétett anyagokért, amelyek a Magyarországi  Cserépkályhások,  Kandallóépítők és Gyártók Országos Ipartestülete  honlapjához kapcsolódnak, illetve  arra hivatkoznak. A Magyarországi  Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók  Országos Ipartestülete nem  felel azokért a károkért, veszteségekért,  költségekért, amelyek a  honlapjával kapcsolatban, azok használatából vagy   használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából,   számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló  okból  következnek be.

A Magyarországi Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók  Országos  Ipartestülete bármely, a weboldalak használata során  tudomására jutott  személyes adatot a személyes adatok védelméről és a  közérdekű adatok  nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény  rendelkezései szerint kezel.  Amennyiben Ön bármely személyes adatát  eljuttatja a Magyarországi  Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók  Országos Ipartestületéhez, ezzel  hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a  Magyarországi Cserépkályhások,  Kandallóépítők és Gyártók Országos  Ipartestülete – az ügylet jellege által  meghatározott célból és ideig –  nyilvántartsa és kezelje.


Vissza a tartalomhoz